LA FIRMA

El nostre equip té una àmplia experiència en assessorar alas clientgs amb l'objectiu d'aconseguir la màxima eficàcia en l'assistència legal.

Mas Advocats és un despatx de juristes i economistes amb seu a Lleida format per un equip cohesionat d'experts en Dret i Economia que ofereix consell i experiència als més alts nivells per solucionar els problemes dels nostres clients. Fundat el 1980 per l'advocat Santiago Mas Camí, el despatx proporciona representació legal efectiva en qüestions de dret Mercantil, Contenciós-administratiu, Civil i Penal, així com en temes econòmics.

SANTIAGO MAS CAMÍ

Advocat soci fundador

Santiago Mas és l’advocat fundador i el soci directiu de Mas Advocats i Economistes. Llicenciat en Dret i Història Contemporània per la Universitat de Barcelona, col·legiat número 288 de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida i col·legiat número 137 de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Osca. Mas té l’experiència de 37 anys d’exercici professional, que li donen un profund coneixement de l’ordenament jurídic vigent, en especial pel que fa a qüestions de dret Civil, Mercantil i Contenciós-Administratiu. Amb amplia experiència en concursos de creditors.

JORDI AMORÓS ARBELLÓN

Advocat soci

Jordi Amorós és advocat i soci directiu de Mas Advocats i Economistes. Llicenciat en Dret per la Universitat de Lleida, membre en exercici de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida des del 1991, número de col·legiat 785. Reuneix l’experiència de casi 30 anys d’exercici professional. Amorós és especialista en dret Civil, Mercantil i Penal, assegurances i protecció de dades (credencial DPO). Amb amplia experiència en concursos de creditors.

CARLA MAS SANTACREU

Advocada i economista

Carla Mas és advocada, economista i sòcia directiva de Mas Advocats i Economistes. Llicenciada en Dret i en Direcció i Administració d’Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb el Màster de Comptabilitat, Control de gestió i Auditoria per la Universitat de Lleida, Màster d'Administració Concursal per la UNED, i membre en exercici de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida, número de col·legiada 2158. Mas Santacreu té formació en dret Contenciós-Administratiu, Civil i Mercantil; així com en temes de comptabilitat i control de gestió. Amb amplia experiència en concursos de creditors.

ANTONI RAMON RIPOLL

Economista

Antoni Ramon Ripoll és soci directiu, Llicenciat en Ciència Econòmiques i Empresarials i economista col·legiat amb nº 7715 del Il·lustre Col·legi d’Economistes de Catalunya. Té experiència de més 30 anys en banca i més de 10 anys en Administració Concursal. Especialista en el camp de l’economia forense, empreses en crisis, prevenció, reestructuració i concurs de creditors.