LA FIRMA

El nostre equip té una àmplia experiència en assessorar els clients amb l'objectiu d'aconseguir la màxima eficàcia en l'assistència legal.

Mas Advocats és un despatx de juristes i economistes amb seu a Lleida format per un equip cohesionat d'experts en Dret i Economia que ofereix consell i experiència als més alts nivells per solucionar els problemes dels nostres clients. Fundat el 1980 per l'advocat Santiago Mas Camí, el despatx proporciona representació legal efectiva en qüestions de dret Mercantil, Contenciós-administratiu, Civil i Penal, així com en temes econòmics.

SANTIAGO MAS CAMÍ

Advocat soci fundador

Santiago Mas és l’advocat fundador i el soci directiu de Mas Advocats i Economistes. Llicenciat en Dret i Història Contemporània per la Universitat de Barcelona, col·legiat número 288 de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida i col·legiat número 137 de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d'Osca. Mas té l’experiència de 40 anys d’exercici professional. Amb àmplia experiència en contenciós-administratiu.

JORDI AMORÓS ARBELLÓN

Advocat soci

Jordi Amorós és advocat i soci directiu de Mas Advocats i Economistes. Llicenciat en Dret per la Universitat de Lleida, membre en exercici de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida des del 1991, número de col·legiat 785. Reuneix l’experiència de 30 anys d’exercici professional. Amb àmplia experiència en responsabilitat civil i matrimonial.

CARLA MAS SANTACREU

Advocada i economista

Carla Mas és advocada, economista i sòcia directiva de Mas Advocats i Economistes. Llicenciada en Dret i en Direcció i Administració d’Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb el Màster de Comptabilitat, Control de gestió i Auditoria per la Universitat de Lleida i Màster d'Administració Concursal per la UNED, així com membre en exercici de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida, número de col·legiada 2158, i economista col·legiada amb núm. 15.894 del Il·lustre Col·legi d’Economistes de Catalunya. Mas Santacreu té formació en dret Contenciós-Administratiu, Civil i Mercantil; així com en temes de comptabilitat i control de gestió. Amb amplia experiència en concursos de creditors.

ÒSCAR GALÁN

Advocat

Òscar Galán és advocat a Mas Advocats i Economistes. Graduat en Dret, amb el màster d'advocacia i el màster de Sistema de Justícia de Dret Penal per la Universitat de Lleida, així com membre en exercici de de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida, número de col·legiat 2313. Galán Sanjuan té formació en dret Contenciós-Administratiu, Urbanisme, Civil, Mercantil i Penal.

ANTONI RAMON RIPOLL

Economista

Antoni Ramon Ripoll és Llicenciat en Ciència Econòmiques i Empresarials i economista col·legiat amb nº 7715 del Il·lustre Col·legi d’Economistes de Catalunya. Té experiència de més 30 anys en banca i més de 10 anys en Administració Concursal. Especialista en el camp de l’economia forense, empreses en crisis, prevenció, reestructuració i concurs de creditors.